Kamakura Nature Optics

I början av 1950-talet startades det som idag är Kamakura Koki, ett japanskt familjeföretag. Nu är det 3:e generationen som styr bolaget. Från att ha varit ett litet företag har man idag vuxit och blivit en av världens största tillverkare av kikare och andra optiska instrument.

Kamakura producerar uteslutande på beställning från kunderna. Bland dessa finns flera av världens största kikarmärken. Kamakura har också givit ett fåtal agenter runt om i världen rätten att använda det egna namnet, Kamakura, på sina produkter. Den nordiska marknaden är en av de äldsta av dessa marknader. I mer än 30 år har Kamakura sålts här i Sverige.

När du väljer en Kamakura kikare så kan du vara säker på att få en produkt som är tillverkad med högsta möjliga kvalitet genom hela processen, från råglaset till den färdiga kikaren. Idag består sortimentet av mer än 20 olika kikare, allt för att du som kund ska hitta just din favorit som uppfyller dina krav. Sist men inte minst, prisnivån är sådan att det är värt att titta en extra gång på Kamakuras breda sortiment.

Molfo AB

Kamakura Nature Optics representeras av Molfo AB, ett sedan årtionden välkänt namn inom fotobranschen. Företagsnamnet har funnits på marknaden sedan 1953. Affärsidén är att vara en bred leverantör till fotohandeln.

Förutom Kamakura representerar bolaget ett antal välkända varumärken: Tokina, Carl Zeiss, Reflecta, Cullmann, Laowa, Lotus, Cokin, Ewa-Marine, Digipod, EasyCover, Braun, VSGO, Cooph, Hensel, RolanPro och Noritsu.

Kunderna är såväl enskilda fotohandlare, postorderföretag, minilab och fotoateljéer som större kedjor.

Molfo AB
Västra Vemmenhög 303
SE-274 93 Skurup
Sweden

Tel +46 (0) 8 4495125
Mobil: +46 (0) 70 7192189
e-post: info@molfo.se
Hemsida: www.molfo.se